Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Γυναίκα «αράχνη» η πρώην σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή – Οι παγίδες σε παντρεμένους

Οι καταγγελίες για τη δράση της γυναίκας διαδέχονται η μία την άλλη. Η άλλοτε πιανίστρια κατηγορείται ότι εκβιάζει εύπορους παντρεμένους και έχει καταφέρει να θησαυρίσει…

Σε μία γυναίκα “αράχνη” που αρέσκεται να παγιδεύει παντρεμένους και στη συνέχεια να τους εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει τα ερωτικά παραστρατήματά τους σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της, έχει μεταμορφωθεί μια πασίγνωση πιανίστρια με πολλές διεθνείς διακρίσεις, η οποία παλαιότερα ήταν σύντροφος γνωστού τραγουδιστή.

Τα όσα καταγγέλλει πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τη βιρτουόζο του πιάνου, προκαλούν έκπληξη. Όπως αναφέρει η Espresso, πίσω από το αγγελικό και αθώο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας με τις ανώτερες σπουδές στην κλασική μουσική, τις συνεργασίες της με ονομαστές ορχήστρες και τη διεθνή καριέρα που θα ζήλευαν πολλές κοπέλες της ηλικίας της, κρύβεται μια γυναίκα “αράχνη” που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να να παγιδεύσει στον ιστό της ανυποψίαστους άνδρες, οι οποίοι σαγηνεύονται από τα θέλγητρά της.

Η όμορφη σολίστ η οποία εμφανίστηκε ως call girl στα κρεβάτια της υψηλής κοινωνίας με το ψευδώνυμο “Αφροδίτη”, ήταν ενταγμένη σε κύκλωμα μαστροπείας το οποίο είχε στήσει τα ροζ δολώματά του σε γνωστή ιστοσελίδα μέσω της οποίας εκδίδονται νεαρές γυναίκες. Αν και η δράση του κυκλώματος αποκαλύφθηκε πριν από τρία χρόνια και τα μέλη του βρίσκονται πλέον αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, η ίδια φέρεται ότι συνεχίζει το νέο “επάγγελμά” της σε πιο “κλειστό” κύκλο.

“Το χειρότερο όμως είναι ότι κινείται παραπλανητικά και εξαπατά πλήθος εύπορων ανδρών από τους οποίους αντλεί μεγάλα ποσά. Πρόκειται για συστηματική απάτη” υποστηρίζει ο καταγγέλλων και προσθέτει ότι η πιανίστρια συνοδός δρα οργανωμένα, βάζοντας στο στόχαστρό της κυρίως οικογενειάρχες που είναι πιο ευάλωτοι στους εκβιασμούς έναντι οικονομικού οφέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την εν λόγω κυρία που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή, για την δράση της έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές που έχουν δεχτεί καταγγελίες για τους εκβιασμούς της και ερευνούν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου