Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Θεοδωρικάκος για δολοφονία Άλκη: Τέλος στο χουλιγκανισμό με τη βοήθεια ΠΑΕ, ΚΑΕ και πολιτών

«Ήταν ζήτημα τιμής για την Αστυνομία - Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες»

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, χαρακτηρίζοντας ό,τι έγινε ως μια «ασύλληπτη τραγωδία για την Θεσσαλονίκη, την οικογένεια του και όλη την Ελλάδα».

«Είμαστε γονείς και καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο πόνος. Ήταν και είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα. Ήδη υπάρχει μια σύλληψη, η εικόνα που έχω είναι πως υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία. Θα βρεθούν όλοι οι ένοχοι και θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη» είπε στον ΑΝΤ1.

«Θέλω να είναι βέβαιοι όλοι όσοι μας παρακολουθούν ότι η Αστυνομία και ξέρει και μπορεί να κάνει την δουλειά της, όπως και την κάνει» σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Να βάλουμε τέλος στον χουλιγκανισμό»

«Οφείλουμε μια υπόθεση που για δεκαετίες είναι μια υπόθεση βίας και ανομίας, ο οπαδικός χουλιγκανισμός, να βάλουμε ένα τέλος. Δεν μπορεί να αισθάνεται κανείς καμία απειλή συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως ένας αγώνας ποδοσφαίρου ή μπάσκετ» είπε στον ΑΝΤ1.

Δειτε το βιντεο εδω 

«Είναι θέμα πολιτισμού και ανθρωπιάς για την ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία να μπει τέλος σε αυτόν τον χουλιγκανισμό. Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες. Κανένα πολιτικό κόστος δεν μπορεί να σκέφτεται κανείς όταν μιλάμε για θάνατο και μάλιστα θάνατο νέων παιδιών. Θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε, αλλά θα χρειαστούμε σε αυτό την βοήθεια των ΠΑΕ και των ΚΑΕ, αλλά και των πολιτών. Σύντομα θα δείτε κινήσεις σε αυτό το θέμα», κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου