Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου

«Μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Άση Μπήλιου», λέει η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου.

«Δεν πιστεύω στις ταμπέλες. Οι ηθοποιοί ίσως να διαχωρίζονται στο μυαλό του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε ηθοποιοί, μπορούμε να υπηρετήσουμε και το δράμα και την κωμωδία.

Στο θέατρο έχω κάνει αρκετά δραματικά, αλλά έγινε γνωστή από την κωμωδία. Αγαπώ όλες τις δουλειές που έχω κάνει στην τηλεόραση, νιώθω ευλογία γι’ αυτό.

Φώναζαν “Αντωνία” κι έψαχνα να βρω ποια είναι. Εννοούσαν εμένα από το ρόλο μου στη σειρά “Το σόι σου”. Ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, αυτό που έβλεπα στο θέατρο ζέσταινε την καρδιά μου. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν τη δημοσιοποιώ κιόλας», είπε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Δειτε το βιντεο εδω 

Για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου είπε: «Ναι ναι, μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Άση Μπήλιου. Το κορίτσι μου, την αγαπώ πολύ. Βλέπω τα ζώδια μέσα σε λογικά πλαίσια».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου