Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Λία Τσουζντάν: «Φοβάμαι κάθε μέρα, οι γονείς μου δεν μπορούν να φύγουν από την Ουκρανία»

«Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου υπάρχει καταφύγιο. Κανείς δεν περίμενε να γίνει πόλεμος το 2022», λέει η Λία Τσουζντάν.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Λία Τσουζντάν. Η νεαρή Ουκρανή που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM, εξομολογήθηκε πως οι γονείς της ζουν στο Χάρκοβο, όπου τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, ενώ η ίδια είναι πολύ φοβισμένη για το τι θα γίνει.«Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, φοβάμαι κάθε μέρα, δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη η οικογένειά μου μένει στο Χάρκοβο, είναι στα σύνορα με τη Ρωσία. Η γιαγιά μου μένει μόνη της και δεν έχουμε ιδέα τι κάνει, το ίδιο και ο παππούς μου. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο ακόμα και το να κάθεσαι δίπλα σε ένα παράθυρο», είπε αρχικά η Λία Τσουζντάν.

Η Λία Τσουζντάν είπε επίσης: «Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου υπάρχει καταφύγιο. Κανείς δεν περίμενε να γίνει πόλεμος το 2022. Δεν πρόλαβαν ούτε να ψωνίσουν, γιατί ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί. Οι γονείς μου δεν μπορούν να φύγουν από την Ουκρανία. Τους άντρες κάτω των 60 δεν τους αφήνουν να φύγουν γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να μπουν στον στρατό».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου