Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Μουτσινά – Αρναούτογλου: «Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ»

«Το Bachelor είναι η απολυτή ξεφτίλα, όταν βγαίνουν έξω δεν ντρέπονται;», λέει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μίλησε για τα ριάλιτι και εξέφρασε τη γνώμη του για αρκετούς παρουσιαστές.

«Ένα ριάλιτι με μάγειρες έχει επαγγελματική αποκατάσταση, είναι αποδεκτό. Όταν βλέπεις ριάλιτι κατηγορίας Survivor, Φάρμα και Bachelor τους λυπόμουν αυτούς που πήγαιναν, γιατί γίνονταν ρεζίλι.

Γιατί να δει κανείς ανθρώπους να ξεφτιλίζονται; Για να διασκεδάσω; Στη Ρώμη ζω να βλέπω λιοντάρια να τρώνε μονομάχους; Το Bachelor είναι η απολυτή ξεφτίλα, όταν βγαίνουν έξω δεν ντρέπονται;», είπε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Μαλέσκου, ξέρω ότι μιλάει ωραία ελληνικά, όλοι όμως δεν πρέπει να μιλάνε ωραία ελληνικά; Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι από τις αγαπημένες μου, πεθαίνω, τους αντιμετωπίζει σαν παιδάκια.

Μην ρίξουμε τόσο χαμηλά την συζήτηση μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά. Δεν μου αρέσει ο ίδιος και το είδος της εκπομπής. Γρήγορης Αρναούτογλου; Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ. Ο Τανιμανίδης δεν είναι που μαζί με έναν άλλον έβγαζαν τις μπλούζες κι έδειχναν τα μπράτσα τους και δεν δείχναμε το μέρος, αλλά τα μπράτσα;».

Δειτε το βιντεο εδω

«Όταν μιλάει ο εισαγγελέας καλό είναι εσύ να μην έχεις άποψη. Για αυτό ήταν λίγο άκαιρο να πει αυτά που είπε ο Ρουβάς. Ο Γιάννης Πάριος μου είπε πως σταρ ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη», είπε κλείνοντας ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου