Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκάθαρη η Βάσια Τριφύλλη: «Θα τον έσπαγα στο ξύλο όποιος κι αν ήταν»

«Επέλεξα να αποσυρθώ από την τηλεόραση γιατί ήθελα να φύγω λεβέντικα», λέει η Βάσια Τριφύλλη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, το metoo, αλλά και τη σχέση της με την… απιστία.«Επέλεξα να αποσυρθώ από την τηλεόραση γιατί ήθελα να φύγω λεβέντικα. Υπήρξαν πολλές προτάσεις για να επιστρέψω, αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ. Αν ερχόμουν αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά θα τον έσπαγα στο ξύλο όποιος κι αν ήταν.

Μάλλον έχουμε να ακούσουμε πολλές καταγγελίες και από παλιά που τα έκρυβαν. Είμαι 77 ετών και φροντίζω τον εαυτό μου, αγνοώντας τον. Ο Θεός θέλησε να έχω αυτή τη φόρμα. Ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο και βασικότερο συναίσθημα σε αυτή τη ζωή», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη είπε στη συνέχεια: «Όλη μου τη ζωή με απατάνε. Ακόμα και τώρα που δεν έχω κανέναν. Βεβαίως κι έχω απατήσει κι εγώ. Όποτε έχω απατήσει άντρα ήταν γιατί με απάτησε. Μου έχει στοιχίσει η ειλικρίνειά μου, ακόμα και τώρα μου στοιχίζει. Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν με ενδιέφερε να δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα που ήταν απέναντί μου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου