Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου: «Πονέσαμε, αγανακτήσαμε, ντραπήκαμε, κλωνιστήκαμε»

"Είχε αλλάξει χαρακτήρα το παιδί μόταν ήταν σε ένα τέτοιο κέντρο και έκανε πέντε χρόνια για να συνέλθει" εξομολογήθηκε η Νένα Χρονοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Νένα Χρονοπούλου, το πρωί της Τετάρτης, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει την οργή της για το περιστατικό που είδε, πριν λίγες μέρες, το φως της δημοσιότητας και ένας νοσηλευτής ξυλοκοπούσε ένα παιδί ΑΜΕΑ .

«Πονέσαμε όλοι όσοι είδαμε αυτό το βίντεο αυτές τις ημέρες. Αγανακτήσαμε, ντραπήκαμε, κλωνιστήκαμε. Για αυτό εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε έρευνα και κινητοποίηση προκειμένου να αλλάξει η νομοθεσία λειτουργίας των κέντρων ΑΜΕΑ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νένα Χρονοπούλου.

«Το παιδί μου είναι πλέον 17 ετών. Είναι δυνατόν να μην έχει περάσει από κέντρα; Έχει περάσει και από καλά κέντρα, έχει περάσει και από κακά κέντρα. Έχω δει τον Χρήστο ταλαιπωρημένο, έχω καταλάβει ότι ο Χρήστος δεν περνούσε καλά και έχω δει σημάδια πάνω του» πρόσθεσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha. «Είχε αλλάξει χαρακτήρα όταν ήταν σε ένα τέτοιο κέντρο και έκανε πέντε χρόνια για να συνέλθει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου