Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Μαίρη Μηλιαρέση: «Ήταν κακοήθεια, αν δεν έβγαινε, τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»

«Ο άγγελος που μου έχει στείλει ο Θεός και με αγαπάει πάρα πολύ, ήρθε τη νύχτα στον ύπνο μου και μου είπε βγάλε το να ησυχάσεις», είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για όλα. «Στην πρώτη γυμνάσιου πήγαινα σε μία σχολή για να κάνω κάτι γυναίκειο, γιατί ήθελα να γίνω μηχανικός αυτοκίνητων.

Αν δεν είχε αντιδράσει η μαμά μου τότε για να πάω στη σχολή μοντέλων, μπορεί και να είχα γίνει σούπερ μηχανικάρα αυτοκίνητων. Πήγαινα στο συνεργείο του μπαμπά μου και μουτζουρωνόμουν, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η Μαίρη Μηλιαρέση είπε στη συνέχεια: «Η εταιρεία δεν έβγαλε ξανά κοπή για τον δίσκο μου με τίτλο «Όσο υπάρχει αγάπη». Είχε ξεκινήσει η προσπάθεια και η δουλειά για τον δεύτερο δίσκο μου, αλλά εγώ αντέδρασα τότε. Ήθελα ο δεύτερος δίσκος μου να είναι πολύ καλύτερος από τον πρώτο. Ο Αλέξης Παπαδημητρίου πήρε όλη τη δουλειά όπως ήταν και την έδωσε στη Στέλλα Γεωργιάδου και έκανε εκείνη το δίσκο της εκείνη την εποχή».

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για το παρασκήνιο γύρω από την πρόταση για το Ρουκ Ζουκ, καθώς και το… σχέδιο γύρω από τον θηλασμό του παιδιού της: «Η πρόταση για το Ρουκ Ζουκ ήρθε μέσα από την πρόταση που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος στον Τζώνη Καλημέρη. Είχα τραγουδήσει στην εκπομπή του και ο Αντρέας ήξερε ότι έψαχναν άτομα. Είχε δώσει βιντεάκι στον Καλημέρη, λέγοντάς του “δες αυτή την κοπέλα” και ο Καλημέρης δεν είχε δώσει σημασία.

Σε επόμενη φάση, ο Αντρέας Μικρούτσικος έκανε την ίδια κίνηση. Με κάλεσαν να κάνω το Ρουκ Ζουκ και μάλιστα με βρήκαν στο «Διογένης Παλλάς» όπου τραγουδούσα σε ένα σχήμα με τον Γιάννη Πάριο. Ο Γιάννης Πάριος όταν άφησα στη μέση της σεζόν το πρόγραμμα, με στήριξε, πήρε το μέρος μου, είπε “αφήστε το κορίτσι να φύγει”.

Υπήρχε τσιλιαδόρος στην πόρτα του καμαρινιού μου, ο οποίος όταν άκουγε το μωρό να κλαίει έπρεπε να σφυρίζει στον τσιλιαδόρο που ήταν στο πλατό. Ο τσιλιαδόρος του πλατό ερχόταν σε ένα σημείο πίσω από τον κόσμο και μου έκανε νοήματα! Έλεγα «στοπ», έβγαζα το μικρόφωνο, πήγαινα στο καμαρίνι, θήλαζα το μωράκι μου, ηρεμούσε και γυρνούσα ξανά για τα γυρίσματα. Όταν παντρεύτηκα, τον δεύτερο μηνά έμεινα έγκυος. Δεν ήθελα η αλήθεια είναι, προέκυψε και με το που συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, άλλαξαν όλα».

Η Μαίρη Μηλιαρέση πρόσθεσε επίσης: «Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα διαβάσει ό,τι βιβλίο και εγκυκλοπαίδεια υπήρχε σε σχέση με το μωρό από την ώρα που το συλλαμβάνεις. Είχα ολοκληρώσει και τη φροντίδα και το τι μπορώ να κάνω με το μωρό, μέχρι να πάει πέντε χρόνων. Η πιο έντονη στιγμή μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι η πρώτη στιγμή που το μωρό πιάνει το στήθος μου να θηλάσει.  Άφησα την τηλεόραση, όταν μου είχε προταθεί να κάνω ζωντανό πρωινό μαγκαζίνο, τρίωρο.

Δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό όλη την ημέρα μόνο του. Προτίμησα να κάνω διακοπή της δουλειάς στην τηλεόραση. Μετά που προσπάθησα να ξαναμπώ στην τηλεόραση και να κάνω δουλειές, έμπλεξα με άσχημες καταστάσεις. Μου έλεγαν “όταν αποχωρήσεις από την τηλεόραση είναι δύσκολο να ξαναμπείς. Τώρα πια δεν έχεις μια ροή, έχεις μείνει πίσω”. Θέλω να πιστεύω ότι οι τηλεπωλήσεις δεν είναι κάτι τόσο πια αρνητικό. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύει κάποιους να μου κάνουν κάποιες προτάσεις για εκπομπή. Όταν μπορείς να πείσεις τον άλλον να αγοράσει, σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετέπειτα: «Αποφάσισα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω τους όζους έναν – έναν, αλλά να αφαιρέσω τον θυροειδή. Ο άγγελος που μου έχει στείλει ο Θεός και με αγαπάει πάρα πολύ, ήρθε τη νύχτα στον ύπνο μου και μου είπε βγάλε το να ησυχάσεις.

Ήταν κακοήθεια που είχε περάσει και στο δεύτερο στάδιο. Αν δεν έβγαινε εκείνη τη στιγμή, μπορεί να είχε προχωρήσει, να είχε περάσει λεμφαδένες και εγώ να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα αυτή τη στιγμή. Η πρώτη δυσκολία από την οποία άρχισε η κατηφόρα, ήταν η ιστορία με το κανάλι Τempo. Με βάση το συμβόλαιο είχα πάρει ένα δάνειο και αγόρασα ένα σπίτι.

Το συμβόλαιο δεν ίσχυε και δεν πληρώθηκα καν τους επτά μήνες που δούλεψα εκεί. Άρχισα να προσπαθώ να τραγουδήσω ξανά για να πάρω μεροκάματο. Ήταν εκείνη η εποχή που προσπάθησα να βρω δουλειά στην τηλεόραση και οι πόρτες ήταν κλειστές, πέρασα δύσκολα μέχρι να πουληθεί το σπίτι. Δεν είχα ποτέ ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν οικονομικά , γιατί ποτέ δεν το ζήτησα. Αυτή τη στιγμή κάνω τέσσερις δουλειές, για να μπορώ να στηρίζω και τους δικούς μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου