Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Πασίγνωστη ηθοποιός θα βάλει «φωτιά» στην υπόθεση

Συνεχείς οι ανατροπές στην υπόθεση...

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα συναντηθούν τους επόμενους μήνες στα δικαστήρια, ώστε να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση. Στο Πρωινό της Τετάρτης, όμως, η Κέλλυ Χεινοπώρου έκανε μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι ανάμεσα στους έξι μάρτυρες υπεράσπισης υπάρχει μία πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση. Πρόκειται για παλαιότερο θύμα του Μάνου Παπαγιάννη, το οποίο είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Αυτή η γνωστή ηθοποιός ήταν και στην επίμαχη παράσταση «Πετάει, πετάει», στην οποία συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου.

Όπως είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Μάνος Παπαγιάννης θα συμφωνήσει για συνεκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα καθίσουν στο σκαμνί την ίδια ημέρα. Από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου έχει γίνει ήδη το αίτημα της συνεκδίκασης, έχει γίνει αποδεκτό από τον Εισαγγελέα και μάλλον θα οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου