Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Μάνος Παπαγιάννης: Τι λέει ο δικηγόρος του για την απάντηση της Σοφίας Παυλίδου;

Τι λέει η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου;

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο. Η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη μίλησε στο Πρωινό, μετά την απάντηση της Σοφίας Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού.

«Δεν είπε κανείς ότι συνιστά πρόκριμα της δικαιοσύνης, ούτε κανείς χαρακτήρισε από τη δική μας πλευρά δικονομικά. Άκουσα τη δήλωση του συναδέλφου, αλλά δε θα μπω σε καμία διαδικασία να σχολιάσω αυτά που λέγονται γιατί είμαι υποκειμενική και η κάθε πλευρά έχει το δικαίωμα να έχει τη δική της θέση και να την εκφράζει.

Από εκεί και πέρα, η δημοσιογραφική προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική από τη νομική προσέγγιση. Όταν γίνεται ένα γεγονός, όπως το 2018 που συνέβη αυτό το γεγονός, η κάθε πλευρά είχε τις δικές της απόψεις και δημιουργήθηκε μία διαφορετική εντύπωση. Σήμερα η δικαιοσύνη έρχεται με πολύ μεγάλη σαφήνεια για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα στον χώρο εργασίας κι έχει αποφανθεί ότι ως προς το περιστατικό, στο οποίο φέρεται να υπήρχαν εκατέρωθεν αδικήματα.

Έχει ασκηθεί στον κ. Παπαγιάννη ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη ως προς το κομμάτι της σωματικής βίας και η κα Παυλίδου αντιμετωπίζει το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Στην επικίνδυνη σωματική βλάβη δεν τιμωρείται το αποτέλεσμα αλλά ο επικίνδυνος τρόπος τέλεσης. Συνεπώς από τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, ο Εισαγγελέας οδηγήθηκε στην κρίση ότι υπήρχε ένας επικίνδυνος τρόπος τέλεσης.

Ως προς την απλή σωματική βλάβη, υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση οι συγκεκριμένες βλάβες φέρεται να έχει η παθούσα έχουν χαρακτηριστεί από τη δικαιοσύνη ως απλή σωματική βλάβη. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι βλάβες φέρεται να είχε» ανέφερε η Γιάννα Παναγοπούλου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου