Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τσάμπα και βερεσέ»

"Ήταν σε σχέση με τον χαρακτήρα τους. Ε, και; Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες και τους πετάμε έξω;", αναρωτιέται η Μαρία Ιωαννίδου.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Μαρία Ιωαννίδου για το κίνημα #metoo, εκείνη έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση, το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πρωινό.

Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Εγώ δεν θα ανακατευτώ με βούρκο, με χυδαιότητα, γιατί βγήκα να μιλήσω ευγενικά και σωστά και πολιτισμένα για τους ανθρώπους που ήξερα, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη που δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε (σ.σ. από την κοινή γνώμη) τσάμπα και βερεσέ -ξαφνικά δεν είναι στο θέατρο- και τον Παύλο Χαϊκάλη…

Ήταν σε σχέση με τον χαρακτήρα τους. Ε, και; Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες και τους πετάμε έξω; Και μου είπαν «εσύ να μη μιλάς, να μασάς την τσίχλα γιατί μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις καλά και να πας να το κάνεις να ξεθυμάνεις γιατί φαίνεται σου λείπει». Αναγκάστηκα να κλείσω το facebook».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι με τις κοπέλες κι εγώ ήμουν κοπέλα… Υπάρχουν τα δικαστήρια να τα βρούνε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου