Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Μαριάντα Πιερίδη: «Έκρυψα την κοπέλα στη ντουλάπα γιατί την έψαχνε ο επιχειρηματίας»

«Το κίνημα metoo δεν εκδηλώθηκε στο χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα», λέει η Μαριάντα Πιερίδη.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Μαριάντα Πιερίδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

«Υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού κακοποιητικές συμπεριφορές. Το κίνημα metoo δεν εκδηλώθηκε στο χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα. Διευθυντής δισκογραφικής μού πρότεινε να πάμε για φαγητό. Αρνήθηκα και μου είπε πως δεν θα κάνω καριέρα στο τραγούδι.

Τη μόνη φορά που με είδε ο σύζυγός μου στο μαγαζί που τραγουδούσα ήταν και η τελευταία μου μέρα στο τραγούδι. Ο επιχειρηματίας μού έφερε το μεροκάματό μου και ήθελε να το πάρω μόνη μου από την τσέπη του. Έγινε χαμός στο καμαρίνι και σταμάτησα. Σε άλλο μαγαζί, έχω κρύψει κοπέλα στην ντουλάπα μου γιατί την έψαχνε ο επιχειρηματίας», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Μαριάντα Πιερίδη είπε στη συνέχεια: «Έχω προδοθεί πολλές φορές στη δουλειά, μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο από κόμπλεξ. Ο καλλιτέχνης που μου χαμήλωνε το μικρόφωνο είχε σχέσεις με τους ανθρώπους της επιχείρησης και δεν μπορούσα να μιλήσω. Έδωσα το χαμηλωμένο μου μικρόφωνο σε καλεσμένη τραγουδίστρια και την άλλη μέρα με έβριζε γιατί νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες».

«Μεγάλωσα στερητικά γιατί ήρθαμε πρόσφυγες από την Κύπρο. Δούλευα από μικρή και παράλληλα πήγαινα στο ωδείο. Ότι κατάφερα στη ζωή μου το κατάφερα μόνη μου. Όταν ήρθαμε από την Κύπρο δεν είχαμε να φάμε», είπε κλείνοντας η Μαριάντα Πιερίδη.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου