Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

MasterChef: Μπήκαν στη «μαύρη» λίστα του

MasterChef: Το σχέδιο του Δημήτρη για να "ελέγχει" τους αντιπάλους του.

Έτοιμος να δείξει τα δόντια του είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef και δεν σκοπεύει να αφήσει τους συμπαίκτες του σε χλωρό κλαρί.

Ο ίδιος ανέφερε στην κάμερα πως έχει δημιουργήσει μια λίστα για τους συμπαίκτες του για να βλέπει πως θα τους περιπαίζει.

«Εγώ για να είμαι ειλικρινής το γλεντάω, δεν χωρίζω το σπίτι σε μπλε και κόκκινους. Στο σπίτι μένω μαζί με πέντε κόκκινους και κάθε βράδυ όλο γλέντι. Για να τους αναστατώνω ανοίγω την λίστα μου και λέω ωχ, ποιος θα είναι ο επόμενος στην λίστα; Και μετά κλείνω τα χαρτιά μου. Εκεί να δεις γλέντια, πως δεν κοιμούνται το βράδυ.

Προς το παρόν έπεσα μέσα στον Κατσιάνα, τον είχα στην πέμπτη θέση και έφυγε δεύτερος. Τον Στάθη δεν τον υπολογίζω γιατί μας έφυγε δεύτερος. Νομίζω ότι ο επόμενος που ίσως εκεί υπάρξει ένα θεματάκι, θα είναι η Βασιλική. Νομίζω ότι θα μας φύγει και η Τατιάνα σύντομα αλλά και ο Πέτρος παρόλο που είναι καλός μάγειρας. Ο Βασίλης παραμένει στην λίστα ωστόσο θέλω να τον αφήσω λίγο παραπάνω στο σπίτι για να τον βασανίσω μαγειρικά» ανέφερε ο Δημήτρης Ταϊρίδης, που έχει κάνει σχέδιο για το ποιους να «εξοντώσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου