Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Νάνσυ Παραδεισανού: Η εξομολόγησή της για την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Δεν είμαι σε μια σχέση αγάπης», λέει η Νάνσυ Παραδεισανού.

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day βρέθηκε σήμερα η Νάνσυ Παραδεισανού. 

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι είμαι σε ένα ορόσημο για να δω πολύ σοβαρά τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή και την υγεία μου. Η κρυοσυντήρηση πρέπει να γίνει σε κάποια φάση που είσαι πολύ υγιής. Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της.

Έχω πολλές φίλες που είναι σε ωραίες σχέσεις και έχουν οικογένεια ή θα κάνουν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Έτσι τα έχει φέρει η ζωή. Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε στη συνέχεια: «Επειδή η επιστήμη προχωράει και είναι εδώ για να μας λύνει τα προβλήματα και η κοινωνία πρέπει να πηγαίνει με την πρόοδο της επιστήμης, σκέφτηκα να το κάνω. Πήρα οδηγίες που πήρα και από την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελεονώρα Μελέτη. Οι ορμόνες με έκαναν πολύ χαρούμενη, ήμουν στα πάνω μου.

Δειτε το βιντεο εδω

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό οργανισμό και αντιδρά διαφορετικά. Η διαδικασία κρατάει 14 μέρες μέχρι να έρθει η ωορρηξία όπου ο γιατρός κρίνει ποια μέρα είναι η κατάλληλη για να γίνει η λήψη. Αν δεν είχα την οικογένεια μου και τους φίλους μου να με στηρίξουν δεν θα μπορούσα να το κάνω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου