Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση Τσίπρα σήμερα στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για τον e-ΕΦΚΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει την τακτική της σύγκρουσης με την κυβέρνηση σε κάθε σημαντικό νομοθέτημα

Δεν χάνει ευκαιρία να παρεμβαίνει κοινοβουλευτικά σε όλα τα σημαντικά νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα, στηλιτεύοντας από το βήμα της Ολομέλειας το νομοσχέδιο «για τον εκσυγχρονισμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης» (e-ΕΦΚΑ).

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιλέξει την τακτική της σύγκρουσης με την κυβέρνηση σε κάθε σημαντικό νομοθέτημα και για το λόγο αυτό έχει πυκνώσει την παρουσία του στο Κοινοβούλιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι στον νέο ΕΦΚΑ, διότι καταστρατηγεί τον ΑΣΕΠ και διορίζει με προκλητικούς μισθούς golden boys όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου που για το λόγο αυτό κατέθεσε χθες ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σήμερα να καταγγείλει πως την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αρνείται να προστατεύσει αποτελεσματικά την ελληνική κοινωνία η οποία δοκιμάζεται από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, προβλέπει μισθούς ύψους 4.000 και 8.000 σε ημέτερους, συνεχίζοντας την πολιτική του ρουσφετιού και της τακτοποίησης των «δικών μας παιδιών». Θα προσθέσει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης και συνολικά η κυβέρνηση, σκορπάνε το δημόσιο χρήμα που με τόσες θυσίες έχει συγκεντρώσει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το πελατολόγιό τους και ότι την ίδια ώρα σχεδιάζει να δώσει «ψίχουλα» στους πληττόμενους από την ακρίβεια πολίτες, μέσω του εφάπαξ επιδόματος το Πάσχα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου