Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού πρότεινε να πάω σπίτι του να με εκπαιδεύσει»

"Όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης το έκανε αυτό το είπα αμέσως στους γονείς μου".

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης σε λίγες μέρες και ο συνάδελφος του, Γιώργος Παπαευσταθίου μίλησε για την προσωπική εμεπιρία που είχε μαζί του πριν από λίγα χρόνια. Στις εξετάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Ειδικότερα, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής,  ο Γιώργος Παπαευσταθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν είχα πάει στο Εθνικό για να δώσω εξετάσεις και με είδε στην κριτική επιτροπή, αφού πέρασα την πρώτη φάση, μου είπε ότι θα ήθελε κάνουμε κάποια παραπάνω μαθήματα. Να πάω στο σπίτι του, να με εκπαιδεύσει γιατί πιστεύει σε μένα και θέλει να με δει σε μια παράσταση».

«Για μένα όλο αυτό το πράγμα, επειδή ήμουν και λίγο ντροπαλός, ήταν λίγο πιεστικό. Συζήτησα και με κάποιους άλλους ανθρώπους και μου είπαν να κόψω κάθε επαφή εκεί. Και αυτό έκανα. Δεν γνωρίζω κάτι. Η δική μου εμπειρία είναι αυτή».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Όταν συνέβη αυτό το είπα βεβαίως αμέσως στους γονείς μου. Μου είπαν φύγε από εκεί και πήγαινε σε μια άλλη σχολή» συμπλήρωσε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαευσταθίου στον Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου