Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούστηκαν»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η Νανά Βενέτη το πρωί της Παρασκευής στον Alpha. 

Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο bullying που δέχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο, τη συνεργασία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο της Πέτρο Φιλιππίδη και την προσωπική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Βενέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει συμβεί να δεχθώ bullying στο θέατρο, στην πρώτη μου συνεργασία όπου και βρέθηκα μετά από οντισιόν από τους νεότερους συναδέλφους και όχι τα μεγάλα ονόματα. Οι νεότεροι με κοιτούσαν με μια καχυποψία για το πως βρέθηκα εκεί, γιατί πήραν εμένα και όχι κάποια άλλη «.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε συνεργαστεί σε ένα σίριαλ και ήταν πολύ χαμηλών τόνων. Καμία σχέση με αυτά που ακούστηκαν. Προφανώς αυτό το πράγμα χτίστηκε στην πορεία ταυτόχρονα με την καριέρα του. Ήταν απίστευτα σοκαριστικό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο ακραία περιστατικά για να είμαι ειλικρινής τη σημερινή εποχή».

«Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση σε τέτοιο ακραίο επίπεδο. Κάποια στιγμή δέχθηκα μια πίεση από συνάδελφο που με σόκαρε, δεν το περίμενα γιατί ήταν ομοφυλόφιλος και τον έβλεπα κάπως αλλιώς. Με ξάφνιασε και εκείνος αντέδρασε άσχημα, δεν μου άρεσε αυτό. Μια άλλη φορά πάλι από πολύ γνωστό πρωταγωνιστή που το έκανε στα γυρίσματα, με πείραζε λιγάκι και μπόρεσα να του πω με ωραίο τρόπο να μην με αγγίζει. Εκεί έγινε χαμός».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου