Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ο Θανάσης Πάτρας απαντά στην «επίθεση» της Άννας Φόνσου – «Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό»

«Μπορεί να παρεξηγηθείς και από άλλους που μπορεί να το δουν και να πουν “τι είπε τελικά αυτός ο Πάτρας;”.

Δεν είπα απολύτως τίποτα», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Τη δική του απάντηση, στα όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον ίδιο στο Πρωινό, έδωσε σήμερα ο Θανάσης Πάτρας στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Ρε παιδιά, εγώ τι είπα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί πραγματικά, με μεγάλο σεβασμό στην κυρία Φόνσου, την πήρα και τηλέφωνο, δεν είπα ποτέ τίποτα γι’ αυτό.

Μπορεί να πέσει και στο όριο της παρεξήγησης γιατί πολλές φορές προσπαθώντας κάποιος να υπερασπιστεί κάτι το οποίο δεν είπες, γιατί άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν δεν έχεις πει κάτι σαν αυτό που αναφέρει η κυρία Φόνσου», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας είπε στη συνέχεια: «Μπορεί να παρεξηγηθείς και από άλλους που μπορεί να το δουν και να πουν “τι είπε τελικά αυτός ο Πάτρας;”. Δεν είπα απολύτως τίποτα.

Κάναμε μια πλάκα προχθές για τα “καλά Χριστούγεννα” που είπε η κυρία Φόνσου, αλλά ουσιαστικά η όλη κουβέντα που έγινε για τους παλιούς ηθοποιούς είχε γίνει σε προηγούμενη εκπομπή.

Και το μόνο που είπα εγώ είναι ότι παλιά υπήρχε stars system, δεν ήταν δηλαδή αγγελικά ο κόσμος πλασμένος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε. Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό, εννοείται ότι σεβόμαστε τους παλιούς ηθοποιούς».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου