Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Όμηρος Πουλάκης: «Η συνεργατική και διαπροσωπική ρήξη με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

"Υπήρχαν στοιχεία του χαρακτήρα του που δεν μου άρεσαν" παραδέχθηκε ο Όμηρος Πουλάκης.

Με την παράσταση «Ντον Ζουάν» να συνεχίζεται με επιτυχία, ο Όμηρος Πουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική σχέση που είχε με τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Δημήτρη Λιγνάδη και όσα ήρθαν για εκείνον στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο Όμηρος Πουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σοκαρίστηκα με όσα ήρθαν στην επιφάνεια , όσα έχουν καταγγελθεί είναι ακραία».

«Δεν ενοχλήθηκα που ρωτήθηκα και γω διότι δεν είναι όλα τα πράγματα το ίδιο. Υπάρχει ένα κολοσσιαίο συμβάν, τόσο ακραίο συμβάν τόσο ισχυρό, το οποίο προκύπτει με όρους κινήματος. Προκύπτει από τη βάση ανθρώπων που έχουν τραύματα, που έχουν κακοποιηθεί, παρενοχληθεί και χτυπηθεί. Μιλάνε και ανοίγει ένας τόσο ισχυρός διάλογος. Είναι λογικό να ζητηθεί, λοιπόν, η άποψη από ανθρώπους που είχαν μια συναναστροφή, γιατί είχα διαπροσωπική σχέση καθώς ήταν καθηγητής μου και συνεργαζόμασταν».

«Δεν τον είχα δει από το 2007 αλλά ήταν καθηγητής μου και μαθαίνω αυτά τα πράγματα. Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Δεν μπορείς να το φανταστείς για έναν άνθρωπο που τον ξέρεις».

«Συνεργαζόμασταν από το 2004 μέχρι το 2006, ήρθα σε συνεργατική ρήξη το 2006 και το 2007 ήρθα και σε διαπροσωπική ρήξη εξαιτίας συμπεριφορών και στοιχεία του χαρακτήρα που δεν μου άρεσαν» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Πρέπει να εστιάσουμε στα θύματα. Είναι εξωφρενικό πράγμα. Εδώ σου φέρεται άσχημα λίγο ο φίλος σου και το κουβαλάς μέρες»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου