Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Παράξενη υπόθεση: 23χρονος μήνυσε… τον εαυτό του για να αποδείξει πως δεν βίασε δύο φοιτήτριες

Τι λέει ο ίδιος σε δήλωσή του – «Σκοπός μου είναι να μου ασκηθεί δίωξη και να υπάρξει άρση των τηλεπικοινωνιών»

Μια παράξενη υπόθεση απασχολεί εδώ και μερικές ημέρες τις εισαγγελικές αρχές. Ένας φοιτητής μήνυσε τον εαυτό του για το αδίκημα του βιασμού για να αποδείξει, όπως λέει, ότι δεν είναι ελέφαντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Αυτό που ζητά μέσω της πρωτόγνωρης κίνησής του είναι να του ασκηθεί δίωξη, να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο προκειμένου να αποκαλυφθεί ότι είχε συναινετικές επαφές με δύο φοιτήτριες που τον καταγγέλλουν.

Στην καταγγελία, η οποία διακινήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, καταγράφεται ότι ο φοιτητής έχει επανειλημμένα προχωρήσει σε ψυχολογικά κακοποιητικές συμπεριφορές έως και σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση σε βάρος των δύο γυναικών, αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 Δειτε το βιντεο εδω

Στη μήνυση με την οποία εγκαλεί τον εαυτό του για βιασμό, αλλά και τις κοπέλες για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, κάνει λόγο για μια άλλη αλήθεια.

Ο δικηγόρος του Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε στην εκπομπή και σε επισήμανση ότι κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει την κίνησή του ως ένα «τερτίπι» του φοιτητή έδωσε την εξής απάντηση: «Εδώ έχουμε το εξής πρωτοφανές, αυτή η υπόθεση να μην έχει έρθει σε γνώση των εισαγγελικών αρχών και έρχεται ο ίδιος και λέει: Σας παρακαλώ, εισαγγελείς και ανακριτές εξετάστε το και αποδώστε με λευκό στην κοινωνία. Πολύ πριν οποιοσδήποτε ασχοληθεί με την υπόθεση».

Τι λέει ο 23χρονος

Δειτε το βιντεο εδω 

Σε δήλωσή του, ο 23χρονος που μήνυσε τον εαυτό του για να αποδείξει πως δεν βίασε δύο φοιτήτριες που τον κατήγγειλαν, σημειώνει: «Σωματεία και συλλογικότητες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χυδαίο από το να διασπείρονται τέτοιες φήμες μέσω ανώνυμων email χωρίς τα φερόμενα ως θύματα να μην έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Για το λόγο αυτό προσέφυγα εγώ, καταγγέλλοντας ότι κάποιες ανώνυμα ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από εμένα! Σκοπός μου είναι να πέσει άπλετο φως, να μου ασκηθεί δίωξη και να υπάρξει άρση των τηλεπικοινωνιών για να αποδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη!

Είναι προφανές ότι δεν έχω σχέση με όλα όσα καταγράφονται στα συκοφαντικά email, τα οποία στοχεύουν στην εξόντωση της προσωπικότητάς μου».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου