Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Ξεσπά η αδερφή της Ρούλας – «Βάζω το χέρι στη φωτιά για την αδερφή μου»

"Η αδερφή μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σκληρός. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν μπορεί να κριθεί για αυτό από κανέναν.

 Ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Το αν πενθεί ή όχι το ξέρουμε καλύτερα εμείς που είμαστε κάθε ημέρα μαζί της" είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη δημοσιογράφο του Χαμογέλα και Πάλι απάντησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, για την υπόθεση στην Πάτρα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα.

«Δεν ξέρω που το βασίζουν αυτό. Εγώ ξέρω ποια είναι η αδερφή μου, το έχω ξαναπεί κι ας περιμένουν τα αποτελέσματα και μετά ας την αποκαλέσουν όπως θέλουν αν βγει κάτι, που δεν θα βγει. Να σας πω ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά; Μπαίνω ολόκληρη στη φωτιά για την αδερφή μου.

Θεωρώ ότι μπορεί ένας νοήμων άνθρωπος να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε σύγχυση με όσα συμβαίνουν. Δεν θα αναφερθώ παραπάνω στις ώρες και σε όλα αυτά, ό,τι ισχύει είναι μέσα στην κατάθεσή μου.

Για το δημοσίευμα που υπήρξε της τελευταίες ημέρες απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτό απαντήθηκε ξεκάθαρα από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Αθηνών. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο Από ότι φάνηκε είναι ανυπόστατο, τον διέψευσαν οι προϊστάμενοί του. Δεν ισχύει αυτό, το είπανε οι ίδιοι που εξέτασαν το παιδί.

Δειτε το βιντεο εδω

Η αδερφή μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σκληρός. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν μπορεί να κριθεί για αυτό από κανέναν. Ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Το αν πενθεί ή όχι το ξέρουμε καλύτερα εμείς που είμαστε κάθε ημέρα μαζί της. Είναι συντετριμμένη κι αυτή κι ο Μάνος και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν όλα τα άλλα μέτωπα που άρχισαν να ανοίγουν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό και με ποια λογική.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου