Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Τρέμω για το εάν θα ξαναμιλήσω στους γονείς μου» λέει η τραγουδίστρια των REC Ξένια

«Η μητέρα μου είναι άρρωστη και με ρωτάει ''τί θα κάνω εάν δεν έχω φάρμακα'';»

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις δραματικές στιγμές που ζουν οι γονείς της και οι συγγενείς της που είναι στη χώρα μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη τη Δευτέρα (28/2) η τραγουδίστρια του συγκροτήματoς REC Ξένια η οποία κατάγεται από το Ντόνετσκ.

Περιγράφοντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» τα όσα περνούν οι δικοί της η Ξένια επεσήμανε:

«Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολες, είμαι από το Ντόνετσκ, είναι όλη η οικογένειά μου εκεί, ζουν καθημερινά στον κίνδυνο. Υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία, συνέχεια γίνεται βομβαρδισμός και ο μπαμπάς μου όταν μπορεί μου στέλνει μήνυμα να μου πει πώς είναι».

«Από το 2014 ζούμε στον πόλεμο, οι συγγενείς μου προσπαθούν ωστόσο να με ηρεμήσουν» ανέφερε.

«Οι φωνές τους τρέμουν, η μητέρα μου είναι άρρωστη και με ρωτάει ”τί θα κάνω εάν δεν έχω φάρμακα”; Δεν μπορούν να φύγουν, δεν μπορώ να κάνω τίποτα να τους βοηθήσω» είπε η τραγουδίστρια, ξεσπώντας σε λυγμούς. 

«Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό, συμβαίνει εδώ και οκτώ χρόνια»

«Το χειρότερο είναι ότι ζουν με αυτό και το αντιμετωπίζουν σαν μία συνήθεια. Οι άνθρωποί μου δεν θέλουν να φύγουν από εκεί. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό, συμβαίνει εδώ και οκτώ χρόνια» δήλωσε.

«Τα ματάκια των παιδιών δεν πρέπει να βλέπουν τέτοιες εικόνες, τρέμω για το εάν θα ξαναμιλήσω στους γονείς και τους συγγενείς μου» είπε κλείνοντας η τραγουδίστρια των REC.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου