Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ρένος Χαραλαμπίδης κατά Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;»

«Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν», λέει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό.

Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα. Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και ο πατέρας μου κηπουρός. Μου αφαιρεί βάρη που δεν είχαν παρελθόν που να με βαραίνει, ήθελαν μόνο να είμαι χαρούμενος. Είμαι ταμένος στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Το πρώτο δημοσίευμα για μένα ήταν στο βιβλίο θαυμάτων. Πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν είμαι φανατικός. Αν ξαναζούσα την ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο. Δε θυμάσαι και τίποτα από το σεξ,γυναίκες που χόρεψα θυμάμαι, ή ένα χορό σε πανηγύρι».

Για το κίνημα metoo, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;».

Κλείνοντας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Το 1999 είχα την τύχη να περνάει ένα τρένο με λεφτά. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι όμως ανεμοσκορπίσματα. Δεν έχω πάθη, είμαι νερόβραστος. Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που θεωρούνταν κατωτέρου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου