Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Σοκάρει η μαρτυρία ηλικιωμένης στο Αιγάλεω: Τη χτύπησαν άγρια ληστές στο σπίτι της – «Θα με σκότωναν»

Η γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, όπου έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από ληστές περιγράφει μια ηλικιωμένη γυναίκα με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της στην ΕΡΤ, βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού της, όταν μια γυναίκα της ζήτησε νερό. Εκείνη μπήκε μέσα και τότε εισέβαλε στο σπίτι ο συνεργός της, την έριξε κάτω, τη χτύπησε προξενώντας μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, ζητώντας να του πει πού είναι τα χρήματά της και της έκλεισε το στόμα για να μην ακουστεί στη γειτονιά.

«Τα λεφτά σου, τα λεφτά σου φώναζε μπαίνοντας στο σπίτι», ανέφερε η ηλικιωμένη.

Ακολούθως πήρε ένα μαχαίρι από το τραπέζι της κουζίνας και την απείλησε. Η γυναίκα ενώ ο ληστής έψαχνε τα ντουλάπια σύρθηκε στο διάδρομο και φώναξε βοήθεια.
Της τράβηξε το σκουλαρίκι και της έσκισε το αυτί

Στη συνέχεια ο ληστής για να μη φύγει με άδεια χέρια, της τράβηξε το σκουλαρίκι από το αυτό και η γυναίκα αιμόφυρτη είχε πέσει στο έδαφος και καλούσε βοήθεια. «Μου τράβηξε το σκουλαρίκι και μου έσκισε το αυτί» λέει η γυναίκα.

«Ήταν τέσσερα – πέντε άτομα. Αν ερχόντουσαν και άλλοι θα με σκότωναν», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένη.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται σε ένα άτομο, καθώς έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο διέφυγαν. Μένει να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι συνεργοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου