Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Στεφανία Γουλιώτη: «Νιώθω μια ζητιάνα που ζητάει συνεχώς βοήθεια»

Δείτε όλα όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μοναξιά, τα άγχη της, αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Η παράσταση “Φαίδρα” μας βγάζει πάρα πολύ την ψυχή. Είναι ένα πολύ ποιητικό κείμενο που θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς να μην γίνει υπερβολικό στον τρόπο που το ερμηνεύουμε. Μαθαίνεις συνέχεια γιατί διακυβεύονται πράγματα που δεν τα συναντάς στην καθημερινή σου ζωή, δηλαδή η ακρότητα του έρωτα.

Γενικώς έχουμε στερηθεί πολλές πλευρές μας. Πόσω μάλλον τα αγόρια ή οι άντρες έχουν πάρει ρόλους. Τα αγόρια θέλουν να μοιάσουν στο μπαμπά τους κυρίως για να πάρουν το οκ από εκείνον ότι τα έχουν καταφέρει, ότι γίνανε ίδιοι. Είμαι περήφανη κάθε φορά που επιτυγχάνω κάτι που δεν ήταν γραφτό να γίνει. Το θέατρο με βάζει σε μια αδρεναλίνη», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη,

Η Στεφανία Γουλιώτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σου τη δίνει και ο ερωτάς αυτή την αδρεναλίνη, αλλά στον έρωτα δεν μένεις συνέχεια σε αυτήν. Ταυτόχρονά το θέατρο μου έχει δώσει τη μυρωδιά της ζωής. Η τρέλα είναι μέρος της ζωής μου, σε βαθμό που έχω αγνοία κίνδυνου σε πολλά πράγματα. Για τους ανθρώπους που με θαυμάζουν δεν με αγχώνει το γεγονός ότι, ο πήχης είναι ψηλά, για τις δίκες μου δουλείες και επιλογές.

Όποιος με θαυμάζει, με θαυμάζει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί κάτι καθρεφτίζω στον εαυτό του εκείνη τη στιγμή. Δεν είμαι αυτή που ήμουν στα 27 μου, που με γνωρίσατε ως «Ηλέκτρα», είμαι πια 41 ετών. Έχουν περάσει πράγματα στη ζωή μου. Όσο έχω τη δύναμη να την αντιμετωπίσω, δεν με τρομάζει η ανθρωποφαγία. Πολλές φορές έχω βρει τον εαυτό μου να χρειάζεται να πλάθει έναν ρολό για να αντέξει την ανθρωποφαγία».

«Η μοναξιά με αγχώνει πάρα πολύ. Είμαι σε μια περίοδο που περνάω αρκετό χρόνο μονή μου και νιώθω ότι αλλάζω δέρμα. Έχω αρχίσει και τολμάω να ζητάω βοήθεια σε πάρα πολλά πράγματα και είναι μεγάλη και η απογοήτευση μετά όταν δεν την παίρνεις. Νιώθω μια ζητιάνα που ζητάει συνεχώς βοήθεια, αλλά μαθαίνεις από τους τοίχους που βρίσκει.

Ως γυναίκα που έχω ένα βήμα νιώθω πολύ τη μεγαλύτερη ευθύνη να απελευθερώσω άλλες γυναίκες που μπορεί να υποφέρουν. Μου αρέσει να κάνω πολιτική στην προσωπική μου ζωή και όχι με όχημα το βήμα που μου έχει δοθεί», πρόσθεσε επίσης η Στεφανία Γουλιώτη.

Για τη σειρά «Ο δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Στεφανία Γουλιώτη είπε: «Έχω επιστρέψει στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μπήκα σε ένα παραμύθι. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα παραμύθι τόσο ανθρώπινο, όσο και για τον ηθοποιό.

Έχει φτιάξει τις τέλειες συνθήκες, το τέλειο σενάριο και μια γυναίκα που θα ήθελα να είμαι αυτή η γυναίκα στην πραγματική ζωή. Η γυναίκα αυτή έχει μια πραγματική αυτοπεποίθηση και ο Χριστόφορος έρχεται στη ζωή της και της την αποκαλύπτει στο μέγιστο βαθμό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου