Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

«Στη Λάμψη φορούσα περούκα γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί»

«Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην Λάμψη αλλά λόγω της ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω».

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη Λάμψη, τη συνεργασία του με τον Αρμάνι και τις δύσκολες στιγμές στην Ιταλία.

«Η Λάμψη έκανε καλό στην καριέρα μου. Κινήθηκα δικαστικά εναντίον της Λάμψης, δεν με βοήθησε το σωματείο, μερικοί με θεώρησαν τρελό. Έχω κερδίσει 2 δικαστήρια και τώρα πάμε Άρειο Πάγο. Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην Λάμψη αλλά λόγω της ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω χρήματα. Σε κάποιες σκηνές φορούσα περούκα, γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί», είπε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε στη συνέχεια: «Είχα δουλέψει με τον Τζόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο. Άργησα να πληρωθώ κι έμεινα στον δρόμο, πήγαινα και πλενόμουν και ξανακοιμόμουν έξω. Στην Ιταλία τρεφόμουν με τα μπισκοτάκια που έδιναν κέρασμα με τον καφέ».

Για τη σύζυγό του, αλλά και την πατρότητα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε: «Με την σύζυγό μου έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας, μαθαίνω από εκείνη, γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου. Έχω τρία παιδιά, η πατρότητα με έκανε πολύ τρυφερό και από την άλλη πολύ σκληρό με τους ανθρώπους. Κάνω τα πάντα για τα παιδιά κι αν δεν το κάνεις δεν γεύεσαι τίποτα».

Για το κίνημα metoo, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης απάντησε: «Για όλες τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι άνανδρα σκουλήκια, όχι μόνο για Φιλιππίδη και Λιγνάδη».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου