Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Στηβ Μιλάτος: «Δεν έχουμε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο μου»

"Προσπαθήσαμε, θα ξανάκανα τον γάμο και δεν μετανιώνω για τίποτα" παραδέχεται ο Στηβ Μιλάτος.

Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος το πρωί της Τετάρτης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή στο Big Brother, στην πρώην σύζυγο του ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα ποσά για τη συμμετοχή στο Big Brother δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ακούγονται για το Survivor. Ούτε καν κοντά».

«Έχω κάνει τατουάζ κάτι που ήταν από την προηγούμενη μου σχέση και κάποια στιγμή έπρεπε να το σβήσω. Με την πρώην σύζυγο μου, όχι δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν έχουμε κρατήσει επαφές».

«Λογικό είναι να υπάρχει κάποιο φλερτ εφόσον έχει τελειώσει η σχέση μας. Δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος» συμπλήρωσε το μοντέλο στο πρωινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. «Όταν είσαι ερωτευμένος προσπαθείς να αφήσεις τα λάθη στην άκρη, τις κακές στιγμές και να επενδύεις στον άνθρωπο που αγαπάς. Όταν όμως κάποιες στιγμές κάθεσαι και σκέφτεσαι, αντικρίζεις πράγματα και βλέπεις ότι οι τσακωμοί, οι κακές στιγμές και τα νεύρα αρχίζουν να ισορροπούν με τις καλές στιγμές και δεν υπάρχει στη ζυγαριά, κάτι γίνεται λάθος. Προσπαθήσαμε, θα ξανάκανα τον γάμο και δεν μετανιώνω για τίποτα».

«Το πιο ακραίο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν πάνω σε μια γέφυρα, την ώρα που πέρναγε ένα τρένο, στο Γκάζι» αποκάλυψε, ακόμα, ο Στηβ Μιλάτος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου