Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Survivor: Χαλασμός με τους υποψήφιους προς αποχώρηση – «Είναι όλα μηνύσιμα»

Μαχητές οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

Δε λένε να σηκώσουν κεφάλι οι Μαχητές στο Survivor, αφού η μια τους ήττα διαδέχεται την άλλη.

Η ομάδα περνά δύσκολα καθώς δεν έχει κερδίσει κάποιο έπαθλο φαγητού εδώ και μέρες ενώ αυτήν την ομάδα θα αναγκαστεί να χάσει και κάποιον παίκτη.

Ο λόγος είναι ότι έχασαν απόψε και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, που σημαίνει πως αυτήν την εβδομάδα όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έχουν χρώμα μπλε.

Συγκεκριμένα χθες πρώτος υποψήφιος της ομάδας αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος αντέδρασε με την επιλογή των συμπαικτών του κι εξέθεσε κυρίως τη Σοφιάνα για το αποτέλεσμα. Απόψε η ομάδα έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία Καζολέα, καθώς τη θεωρούν αδύναμη παίκτρια, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σπύρο Μαρίκα.

 Δειτε το βιντεο εδω

Στο τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε εναντίον της Πελαγίας για τον καυγά που είχαν σε σχέση με το φαγητό ενώ η ίδια ανέφερε ότι δέχεται τέτοια επίθεση, που κάποια από όσα λέγονται είναι μηνύσιμα.

«Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ.»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου