Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Survivor: «Η Σταυρούλα ήρθε διαβασμένη στους Μαχητές»

Κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι τη νέα είσοδο στο Survivor...

Τα πρώτα βέλη στο Survivor φαίνεται πως ήρθαν για την Σταυρούλα Χρυσαειδή όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Και αυτά ήρθαν από την απέναντι ομάδα και συγκεκριμένα την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία θεωρεί πως η νέα παίκτρια των Μαχητών μπήκε διαβασμένη στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Χθες είχαμε ένα new entry στην παρέα των Μπλε. Είχαμε την Σταυρούλα, την οποία καλωσόρισα και πραγματικά η κοπέλα είναι Survivor. Μας εντυπωσίασε. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ίσως να τρίζουν οι καρέκλες των υπόλοιπων κοριτσιών των Μπλε με την είσοδο της Σταυρούλας γιατί υπέδειξε τρομερή αθλητικότητα και καταπληκτική ευστοχία».

«Εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η κοπέλα μπήκε και διαβασμένη γιατί την είδα πως ήταν στον πάγκο, την είδα πως ήταν στους στόχους. Στους στόχους ήταν σαν να έχει κάνει και στόχους. Καλά, βέβαια, δεν θεωρώ ότι η κοπέλα πήγε και βρήκε και έστησε τους στόχους που παίζουμε στο Survivor για να κάνει… Αλλά μια μελέτη μπορείς να την έχεις κάνει εκτός Survivor με κρίκους, μπάλες, σακιά και οτιδήποτε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου