Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: «Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα ο Κατσαούνης μαζί μου, ξενέρωσα»

Ομηρικά πυρά, εκ νέου, από την Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor!

Νέα βέλη ετοίμασε στο Survivor του Σαββάτου η Μυριέλλα Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη με τον οποίο και είχε έρθει πολύ κοντά πριν λίγο καιρό στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και την κόντρα που είχαν οι δυο τους, η ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων επανήλθε και ξεσπάθωσε στην κάμερα του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυριέλλα Κουρεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Κατσαούνης έχει ξεκάθαρα πρόβλημα μαζί μου.

Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να βγω και να υποστηρίξω την αλήθεια τότε στο συμβούλιο και ξενέρωσα που από μόνος του ξεμπροστιάστηκε γιατί δεν ήθελε να παραδεχθεί τα λάθη του καιτα ατοπήματα του»

«Αυτό που γύρισε και είπε, πως του είπα ότι πουλάει το μεταξύ μας, είναι ένα τεράστιο ψέμα! Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μάλλον μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το Survivor, θα κάθεται και θα προσπαθέί να με βγάζει φάουλ, να με βγάζει διπρόσωπη, να πείσει όλη την ομάδα και την κολλητή του, Ασημίνα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα στο ξεμπρόστιασμα που έκανε ο Λάμπρος, τότε στο συμβούλιο, να πάρω τη θέση της αλήθειας και αν τον ξεκολλήσω μια για πάντα από πάνω μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου