Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Survivor: Σχεδόν στα χέρια Σοϊλέδης και Καραγκούνιας – «Ότι γουστάρω θα κάνω»

Ομηρικός καβγάς ανάμεσα στους δυο άντρες στο Survivor!

Μια πολύ έντονη στιγμή στο Survivor είχαν, το βράδυ της Κυριακής, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας στην παραλία των Διασήμων λίγη ώρα μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Εκεί όπου η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε από εκείνη των Μαχητών.

Αφορμή στάθηκε η κίνηση του ποδοσφαιριστή να πάει πρώτος και μόνος για ψαροντούφεκο. Έτσι, ο Τάκης Καραγκούνιας απασφάλισε καθώς θεωρεί ότι δεν αφήνει κανέναν άλλον να βοηθήσει!

«Άρης για άλλη μια φορά ήθελα να πάρει το ψαροντούεφκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

«Τι έπαθες ρε Τάκη;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Άρης Σοϊλέδης για να λάβει την οργισμένη απάντηση από τον συμπαίκτη του. «Τίποτα, παρεξηγείσαι με όλα. Δεν θα μου κάνεις μαθήματα συμπεριφοράς»

Α.Σ: Όταν μου μιλάς δεν θα μου φωνάζεις

Τ.Κ: Τι νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε;

«Ότι γουστάρω θα κάνω, δεν θα μου φωνάζεις» αποκρίθηκε ο Άρης Σοϊλέδης και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι δυο άντρες στο Survivor.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου