Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι παρεξηγημένο άτομο»

"Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του" τόνισε για το Survivor ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Καλεσμένος στο πλατό του Love It βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμεπιρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρέθηκε για το Survivor και την συμβίωση με τον Βαλάντη στο νησί.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύεις σαν μικρό παιδί».

«Ο Βαλάντης βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε. Μου στεναχώρησε πάρα πολύ τον Γιωρίκα, με συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τον πιάνω, ενώ δεν του μίλαγε κανένας και είχε απογοητευθεί, του είπα πόσο ευαίσθητος είναι».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του. Πιστεύω πως από μένα πήρε πολλή αγάπη και ήμουν ο μόνος που επέβαλε στα παιδιά να φωνάξουν το όνομα του» συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου