Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Survivor: Το σχέδιο έπιασε τόπο κι αποχώρησε

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor;

Μία εβδομάδα εντάσεων ήταν αυτή για τους Μαχητές στο Survivor με τις αλλεπάλληλες ήττες τους να δημιουργούν αρκετά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας.

Αρχικά στο συμβούλιο της Κυριακής υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος έχει συγκεντρώσει όλη την προσοχή της ομάδας του για τους λάθος λόγους.

Οι συμπαίκτες του θεώρησαν ότι πρέπει να απαλλαγούν από την παρουσία του καθώς οι κινήσεις του τόσο μέσα στην ομάδα όσο και με τη Μυριέλλα Κουρεντή, δημιουργούν συνεχώς εμπόδια.

Με διαφορετικό σκεπτικό προχώρησαν οι Μαχητές στο Συμβούλιο της Δευτέρας καθώς δεν έβαλαν κάποιον δυνατό παίκτη απέναντι στον Κατσαούνη για να τον αντιμετωπίσει αλλά τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στους Μαχητές . Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο την Άσπα Πρεδάρη λόγω του ότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στο αποψινό Συμβούλιο του νησιού, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε από το Survivor είναι η Άσπα Πρεδάρη. Το σχέδιο του Σπύρου πέτυχε αυτήν την φορά, αφού ο ίδιος επέλεξε την Άσπα ως υποψήφια προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Κατσαούνη να λέει στο χθεσινό επεισόδιο πως η ομάδα του μετάνιωσε που τον καταψήφισε για να μη χάσουν ένα δυνατό παίκτη.

Η Άσπα δήλωσε: «Νιώθω περίεργα κι είναι λογικό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί κάποιος θα υπάρχει που με ψήφισε. Είμαι ευγνώμων. Νιώθω όλη την αγάπη των παιδιών από την ομάδα μου, ακόμα κι από την αντίπαλη ομάδα… Το σχέδιο του Μαρτίκα βγήκε ρε παιδιά!»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου