Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Survivor: Βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα «βέλη» έπεσαν βροχή

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor.

Με διαφορετική ψυχολογία ξεκίνησαν οι Διάσημοι αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, αφού οι έριδες έφτασαν και στη δική τους καλύβα.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης της ομάδας που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα βέλη και βρίσκεται συνεχώς σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο πλήθος αρνητικών σχολίων έχει προσελκύσει κι ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος βγήκε χθες για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση με τους συμπαίκτες του να μην έχουν ενθουσιαστεί με την προσθήκη του στο παιχνίδι.

Απόψε πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία κι ηττημένοι για ακόμα μια φορά ήταν οι Διάσημοι. Οι παίκτες θα έπρεπε ξανά να καταδείξουν τον πιο αδύναμο της ομάδας τους ή αυτόν που δεν συμπαθούν κι η «άτυχη» ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση. Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχει έρθει ρήξη στο παιχνίδι.

Δειτε το βιντεο εδω

Μάλιστα ο ίδιος θέλησε να της ανοίξει τα μάτια για τις νέες φιλίες της στο παιχνίδι ενώ κι η Ναυσικά έχει αλλάξει στάση απέναντί της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου