Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού με την ανάρτησή της: «Όλα είναι εντάξει εδώ Κώστα»

«Αν μπορούσα μόνο να σου δώσω ένα φιλί ακόμα», λέει η Αλίκη Κατσαβού.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται μεθαύριο από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Σήμερα, η Αλίκη Κατσαβού, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ράγισε καρδιές με τα λόγια της.

«Όλα είναι εντάξει εδώ Κώστα…

Ο Φοίβος έχει φίλους που τον αγαπούν κι όλοι λένε ότι σου μοιάζει. Έμαθα γιατί θέλει να ερχόμαστε στο μνήμα… Θέλει να σου μιλήσει λέει. Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι όπως το εννοεί, αλλά δεν με πίστεψε και θα ξαναρθουμε. Θα βρει κι εκείνος τον τρόπο. Είμαι σίγουρη

Όπως εγώ, που σου μιλάω πριν βγω στη σκηνή. Με ακούς; Σου ψιθυρίζω «βγαίνω στο φως» κι είμαι σίγουρη ότι στέκεις εκεί στην κουίντα και περιμένεις ατάκα για να βγεις.

Κανείς δεν σε έχει ξεχάσει. Κάθε μέρα με σταματούν στο δρόμο για να μου πουν πόσο σε αγαπούν και η τηλεόραση παίζει πάντα τις ταινίες σου.

Είσαι εδώ. Ηχούν τα λόγια σου στ’ αφτιά του μυαλού μου, για όλα και κυρίως για το μεγάλωμα του παιδιού μας που γνωρίζει ήδη, γιατί το λέει με περηφάνια, πόσο σπουδαίος είσαι. Σαν περάσουν τα χρόνια θα το νοιώσει ακόμα πιο πολύ πόσο μας αγάπησες και πόσα μας χάρισες.

Λιγο-λίγο προσπαθώ να συνηθίσω την απουσία σου και σχεδόν τα καταφέρνω να με ξεγελάσω ότι μπορώ.

Είσαι μέσα μας για πάντα. Ώσπου να γίνουμε αστερόσκονη κι εμείς και να σε συναντήσουμε ξανά.

Όλα είναι εντάξει εδώ Κώστα μου… αν μπορούσα μόνο να σου δώσω ένα φιλί ακόμα…

#μουλείπεις

#2χρονια

[26/2/2020-26/02/2022]», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου