Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Έζησα αυτές τις στιγμές να μην περνά η ώρα στο νοσοκομείο»

"Μου άρεσε που με κορόιδεψε έτσι και παράλληλα έδειχνε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έρχεται το βλέπεις και σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιος μπροστά στον θάνατο" εξομολογήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με την σύζυγό του, Τασούλα, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια.

«Τον Αύγουστο είναι δύο χρόνια από τότε που έφυγε. Δεν έχω ποτέ την αίσθηση του χρόνου σε μέρες. Πως είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή και δεν έχεις καταλάβει πως έχει περάσει η ώρα και πως είσαι έξω από ένα νοσοκομείο και περιμένεις και δεν περνά η ώρα. Τις έζησα αυτές τις στιγμές στο νοσοκομείο» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η Τασούλα είχε δύναμη για να μου δίνει εμένα. Ήταν ήρεμη και βεβαίως γνώριζε. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να μας κάνει εμάς να συνηθίσουμε. Δύο ημέρες πριν φύγει, ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και δεν μπορούσε. Εγώ ήμουν με το βήμα να πάω αλλά να μη δείξω… Αυτή μου έκανε όχι και με πολύ μεγάλη δύναμη έπιασε το κρεβάτι, σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Την παρακολουθούσα ήρεμος. Μετά άρχισε να με μιμείται κι έλεγε τι σε έπιασε τώρα και σταμάτα. Μου άρεσε που με κορόιδεψε έτσι και παράλληλα έδειχνε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έρχεται το βλέπεις και σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιος μπροστά στον θάνατο. Χαλάρωσε λίγο» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου