Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Τα Universal Studios αρνήθηκαν την είσοδο σε μοντέλο γιατί «το μεγάλο στήθος της κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα»

«Ένιωσα ταπεινωμένη και ντροπιασμένη»

Ένα μοντέλο ισχυρίζεται ότι της είπαν να «κουκουλωθεί» σε ένα θεματικό πάρκο επειδή φορούσε ένα crop top με βαθύ ντεκολτέ αφού της είπαν ότι «το μεγάλο στήθος της κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα».

Η 26χρονη Whitney Paige Venable, από τη Φλόριντα, επισκέφτηκε τα στούντιο της Universal στο Ορλάντο και αναφέρει ότι έμεινε συγκλονισμένη από το πώς της φέρθηκαν από το προσωπικό.

Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι ένας υπάλληλος την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να καλύψει το ντεκολτέ της αν ήθελε να την αφήσουν να μπει στο χώρο.

Η Whitney φορούσε ένα λευκό crop top και ένα σορτς, ωστόσο όπως επισημαίνει πολλές άλλες γυναίκες φορούσαν παρόμοια ρούχα χωρίς να τους γίνει κάποια παρόμοια σύσταση.

«Ένιωσα ταπεινωμένη και ντροπιασμένη», είπε η Whitney, η οποία έχει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram (σε διάφορα προφίλ είναι η αλήθεια).

«Οι άνθρωποι κοίταζαν το στήθος μου, ήταν ταπεινωτικό»


«Μου είπαν ότι έπρεπε να αλλάξω το πάνω μέρος μου για να μπορέσω να μπω. Νομίζω ότι είναι επειδή έχω εκ φύσεως μεγάλο στήθος και κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα, αλλά από όσο ξέρω τα ρούχα μου δεν ήταν ενάντια στους κανόνες. Αισθάνομαι ότι έκαναν διακρίσεις λόγω του μεγέθους του στήθους μου. Παρατήρησα άλλους ανθρώπους να κοιτάζουν και ένιωσα πραγματικά αμήχανα. Ήταν ταπεινωτικό», σχολίασε η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τη New York Post.

Το περιστατικό συνέβη το 2021 αλλά ήρθε στο φως μόλις αυτή την εβδομάδα. Σε ένα βίντεο η Whitney πηγαίνει στα Universal Studios με μια φίλη της, με το ζευγάρι να δείχνει ενθουσιασμένο για την ημέρα του.


Λίγες στιγμές αργότερα, η χαρούμενη διάθεσή τους τελειώνει απότομα καθώς ένα δεύτερο βίντεο τις δείχνει να στέκονται στην είσοδο του πάρκου, περιμένοντας να τις αφήσουν να μπουν, καθώς στη Whitney φέρεται να λένε ότι τα ρούχα της είναι «ακατάλληλα».

Σε άλλο κλιπ Whitney, η οποία έχει απομακρυνθεί από την είσοδο, λέει: «Οπότε προφανώς πρέπει να αλλάξω με ένα πιο “κατάλληλο” τοπ, παρόλο που έχω δει πολλούς ανθρώπους εδώ με μπλουζάκια που δείχνουν σαν αθλητικά σουτιέν».

Μιλώντας για το περιστατικό, είπε: «Ένιωθα ότι με στοχοποιούσαν και ήταν καλοκαίρι, φυσικά και είχε ζέστη, δεν καταλάβαινα πραγματικά το θέμα, αλλά το να έχω φυσικό μεγάλο στήθος τραβάει την προσοχή. Κατέληξα να βάλω μια άλλη μπλούζα πάνω από το αθλητικό σουτιέν, η φίλη μου είχε μια άλλη μπλούζα στο αυτοκίνητο. Δεν μπορούν να σεξουαλικοποιούν τα σώματά μας με τέτοιο τρόπο.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου