Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Θάνος Δημητρίου: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά και στο πάρκο εδώ που βρισκόμαστε»

"Έχουν έρθει στο μαγαζί το οποίο δουλεύω, μου έχουν αφήσει 400 ευρώ και μου λένε μισή ώρα", εξομολογείται ο Θάνος Δημητρίου.

Ο Θάνος Δημητρίου, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του GNTM, μιλάει στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη για τη ζωή του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι τίτλοι που έδωσε ήταν πολλοί…

«Μετά το GNTM δέχομαι περισσότερο φλερτ. Ήμουν κυρίως στη θέση του κυνηγού, τώρα έχω μπει λίγο και στην αντίθετη θέση.

Αυτόν τον καιρό κάνω κάποια personal και παράλληλα δουλεύω σε ένα μαγαζί στο Γκάζι, το οποίο είναι φιλικό προς την LGBTQ κοινότητα. Είναι φυσιολογικό να δουλεύω εκεί, δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο που μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι είναι διαφορετικό. Ό,τι συμβαίνει σε όλα τα μαγαζιά, συμβαίνει και εκεί.

Δέχομαι πολύ gay φλερτ, αλλά το δεχόμουν και πριν το παιχνίδι να σου πω την αλήθεια. Εστιάζω, ωστόσο, στο straight φλερτ.

Με έχει φλερτάρει γυναίκα 45 ετών, αλλά έχω φλερτάρει με μεγαλύτερη, με επιτυχία. Ήμουν εγώ 23 και ήταν αυτή 53», λέει ο Θάνος Δημητρίου και συνεχίζει:

«Το γεγονός ότι είμαι τσιγγάνος αποτελούσε κύριο πυρήνα αρνητικών σχολίων στο παρελθόν. Βλέπω ότι σιγά σιγά αυτό αλλάζει.

Δεν έχω συνευρεθεί και κάπου φυσιολογικά, και στο πάρκο εδώ που βρισκόμαστε, σε ασανσέρ…».

«Έχουν έρθει στο μαγαζί το οποίο δουλεύω, μου έχουν αφήσει 400 ευρώ και μου λένε μισή ώρα», εξομολογείται ο Θάνος Δημητρίου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου