Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Θρίλερ με τον αριθμό των αγνοούμενων από το φλεγόμενο πλοίο: Τρεις Έλληνες ανάμεσά τους


Βίντεο με επιβάτες που φτάνουν στο λιμάνι - Έλληνες οι 21 από τους 290 επιβαίνοντες -Τι λένε στο

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες που ξέσπασε η φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia κοντά στην Κέρκυρα.

Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14 αγνοούμενους, στους οποίους δεν έχουν συμπεριληφθεί οι δύο εγκλωβισμένοι στο γκαράζ του Euroferry Olympia. Ο συνολικός αριθμός των διασωθέντων, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, είναι 276. Σημειώνεται πως ανάμεσα σε όσους διασώθηκαν ήταν και ένας παράτυπος μετανάστης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρεις Έλληνες είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους.

Ειδικότερα, ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι τρεις Έλληνες, 9 Βούλγαροι, ένας Τούρκος και ένας Λιθουανός. Οι πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρον ακόμη ότι οι περισσότεροι είναι ιδιοκτήτες ή οδηγοί φορτηγών.

Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός Open, από την πρώτη καταμέτρηση, ανέφεραν ότι αναζητούνται ακόμη 11 άτομα. Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ανέφεραν πως υπάρχουν δύο άτομα εγκλωβισμένα στο γκαράζ του πλοίου και στελέχη του Λιμενικού είναι σε επικοινωνία μαζί τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας, στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 290 επιβαίνοντες, επιβάτες και πλήρωμα. Από αυτούς 21 είναι Έλληνες 14 επιβάτες και 7 άτομα από το πλήρωμα.

Στο Newsbeast μίλησε νωρίτερα η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Σπυριδούλα Μερόπη Υδραίου, σύμφωνα με την οποία, οι διασωθέντες επιβάτες που μαζί με το πλήρωμα φτάνουν τα περίπου 300 άτομα θα φτάσουν στο λιμάνι της Κερκύρας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στις 10:30 περίπου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου