Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Τζώνης Καλημέρης: «Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος» https://www.boom24.gr/2022/02/tzonis-kalimeris-to-proto-simadi-pou-vrika-sto-soma-mou-den-itan-se-simeio-pou-to-vlepei-o-ilios.html

"Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από το σκάφος, εκεί που καθόμουν που ακουμπούσε στη γάμπα. Έβαλα μια κρέμα και πέρασε. Μετά ξανάρθε και κατάλαβα...", εξομολογείται ο Τζώνης Καλημέρης.

Ο Τζώνης Καλημέρης βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και μίλησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για πολλά. Κάποια στιγμή, εξομολογήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο.

«Δεν με επηρέασε καθόλου συναισθηματικά, ψυχολογικά η αρρώστια. Δεν πόνεσα ποτέ, δεν είχα θέμα να πεθάνω, αλλά ζορίστικα πολύ γιατί ήταν πολλά χρόνια, πολλές οι θεραπείες, μέχρι που πήγα στην Αμερική και το σκότωσα το θηρίο -το θηρίο δεν σκοτώνεται, είναι σε μια ύπνωση, αλλά είναι 12 χρόνια που είμαι μια χαρά.

Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές, είναι ορατό το φαινόμενο. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνω υπερηχογραφήματα ή οποιαδήποτε άλλη εξέταση. Μπορώ να το δω κι εγώ. Ο καρκίνος του δέρματος είναι ορατός, μια κακή ελιά, μια κοκκινίλα που δεν εξηγείται και δεν φεύγει», είπε ο Τζώνης Καλημέρης και συνέχισε:

«Δεν έχει σχέση επιστημονική καμία με την έκθεση στον ήλιο από το πόλο κλπ. Εγώ, παρ’ όλα αυτά, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το νερό της πισίνας στις εποχές που εμείς κολυμπούσαμε. Τώρα είναι μια χαρά με τα μέτρα υγιεινής που λαμβάνουν. Πιστεύω κάποια μικρή σχέση πρέπει να έχει. Κι επειδή το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν σε μέρος που το βρίσκει ο ήλιος, ήταν πίσω στη γάμπα.

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από το σκάφος, εκεί που καθόμουν που ακουμπούσε στη γάμπα. Έβαλα μια κρέμα και πέρασε. Μετά ξανάρθε και κατάλαβα».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου