Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η πλευρά της 24χρονης για τις τοξικολογικές – «Δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα»

Ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στο Newsbeast για τις εξελίξεις

Στο… θρίλερ των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις ως τώρα διαρροές και πληροφορίες, –από την πλευρά των συνηγόρων του κατηγορούμενου όμως– οι τοξικολογικές της 24χρονης βγήκαν αρνητικές και δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το πόρισμα παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ο οποίος ενημέρωσε την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα λέει στο Newsbeast πως ο ίδιος δεν έχει δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενώ δεν είναι βέβαιος και για την εγκυρότητα των διαρροών Όπως μας είπε: «Δεν έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου τα αποτελέσματα. Το έγγραφο του εργαστηρίου θα το πάρω αύριο το πρωί και το ίδιο μου είπε και ο Ζιώγας (ο δικηγόρος της Γεωργίας).

Με δύο λόγια: πρώτα θέλουμε να δούμε το αποτέλεσμα προσεχτικά και με τα ίδια μας τα μάτια. Αν όμως είναι όντως αυτό το αποτέλεσμα ενδεχομένως να προβούμε σε περαιτέρω διερεύνηση. Υπάρχουν πράγματα να κάνουμε από εδώ και πέρα. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα αποφασίσουμε. Μπορούμε κατ’ αρχάς να κάνουμε επανεξέταση των ήδη υπαρχόντων ούρων, μπορούμε να ζητήσουμε εξετάσεις από άλλα μέρη του σώματος, ο, τι μπορούμε θα το κάνουμε».

Ο κος Γαλεντέρης πάντως τονίζει στο Newsbeast πως ο, τι επιπλέον ζητήσει σε σχέση με νέες εξετάσεις στην Γεωργία Μπίκα, σε συνεννόηση πάντα με τον δικηγόρο της Αθανάσιο Ζιώγα αυτά θα γίνουν στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές στο γιατί στάλθηκε τελικά το δείγμα της Γεωργίας στην Ελβετία. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξουμε άλλο εργαστήριο σε άλλη χώρα. Στην Ελλάδα υπάρχουν εργαστήρια τα οποία μπορούν να ανιχνεύσουν τα πάντα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου