Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον καθηγητή στον Ίλιον: Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ

«Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε ή χλεύασε κανέναν για να επέμβεις;»

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον καθηγητή στο Μουσικό Σχολείο στο Ίλιον που είπε σε μαθητή με φούστα «είσαι η ντροπή της κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό που σημειώθηκε την 1η Φεβρουαρίου διατάχθηκε έρευνα από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

«Ρε εσύ που είσαι καθηγητής, πραγματικά πιστεύεις ότι η διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει σε αυτή την ηλικία να βάλει φούστα και είναι δικαίωμά του να φορέσει ότι θέλει το 2022, είναι αυτή; Να δεχθώ ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε κάτω να το συζητήσουμε ή κάτι να μη σου αρέσει γιατί σε καταλαβαίνω πόσο χρονών είσαι, πόσα πράγματα μπορεί να έχουν γίνει μέσα στο μυαλό σου. Αυτή ήταν φράση; Ακόμη κι αν έχεις μια απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να μιλήσετε, να πείτε δυο κουβέντες. Και στο τέλος, τι σε αφορά εσένα;» αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

«Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε ή χλεύασε κανέναν για να επέμβεις; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ότι φαίνεται, που δεν σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ότι θέλει. Αν κάτσουμε και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, πόσους από αυτούς έχετε να πείτε καλό λόγο και θέλετε να τους ξαναδείτε. Για έναν στους δέκα θα χαιρόμουν. Η επιτυχία ενός εκπαιδευτικού είναι όταν τον βλέπουν τα παιδιά συνταξιούχο να χαίρονται να τον χαιρετούν και όχι να λένε τον (…) που είχα. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση, από τι θέλει να φορέσει και μείνετε στην ουσία», είπε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου