Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις – Νέα αναμένονται σήμερα

Το αργότερο σήμερα το μεσημέρι θα φτάσουν στις αρχές τα στοιχεία που προκύπτουν

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετά από ένα πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως το αργότερο σήμερα το μεσημέρι θα φτάσουν στις αρχές τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εξετάσεις.

Μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν είχε φτάσει το email από την Ελβετία με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Η εξήγηση για την καθυστέρηση αυτή είναι ότι το εργαστήριο αυτό στην Ελβετία λαμβάνει πολλά δείγματα, τα οποία εξετάζονται κατά προτεραιότητα. «Ενδεχομένως εκεί κάποιο δείγμα να είναι πιο σημαντικό και να έχει δοθεί προτεραιότητα σε αυτό», σημειώθηκε.

Δειτε το βιντεο εδω 

Θα πρέπει επίσης να γίνει και η μετάφραση των αποτελεσμάτων. Μέσα σε λίγες ώρες αφότου φτάσουν, θα μπορούμε να έχουμε την έκθεση, η οποία θα αποσταλεί στην ανακρίτρια.

Από την πρώτη ώρα που έφτασαν τα δείγματα στο ΑΠΘ, υπήρχε η εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο θα έπρεπε να δουν οι ειδικοί τι συμβαίνει με καινούργιες ουσίες ενδεχομένως που δεν κυκλοφορούν εδώ στην Ελλάδα και κυκλοφορούν στην Ευρώπη, ώστε να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς συνέβη σε εκείνο το πάρτι, ανέφερε ακόμη το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου