Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Αγγελική Νικολούλη: «Όταν φορά κόκκινα ξέρει τον δολοφόνο» – Τι απαντά στον μύθο

«Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές»

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ένας μύθος που αφορά την Αγγελική Νικολούλη και τις ενδυματολογικές της επιλογές στο «Φως στο Τούνελ». Φανατικοί θαυμαστές της ισχυρίζονται ότι «όταν φορά κόκκινα ξέρει τον δολοφόνο».

Τι απαντά όμως εκείνη; Ισχύει όντως κάτι τέτοιο;

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα. Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», είπε στη Real News.

Γιατί την εμπιστεύονται μάρτυρες που δεν μιλούν στην Αστυνομία

H γνωστή δημοσιογράφος ξεχωρίζει την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα ως μία από τις φετινές υποθέσεις που έχει ξεχωρίσει. «Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι όλος ο κόσμος μιλάει αναστατωμένος γι΄ αυτή» λέει. Η Αγγελική Νικολούλη λέει ότι θυμάται όλες τις υποθέσεις, μία προς μία. «Έχουμε βρει περίπου 1.700 άτομα σε 890 εκπομπές και έχουμε βοηθήσει να διελευκανθούν 27 δολοφονίες» αναφέρει.

Όσο για το πώς γίνεται να την εμπιστεύονται με πληροφορίες που ούτε στην Αστυνομία δεν λένε μάρτυρες επισημαίνει: «Δεν έχω εκθέσει κανέναν μάρτυρα, είναι ιερό το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν το παραβιάζω ποτέ».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου