Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Απασφάλισε ο Βαλάντης: «Θα του βγει σε κακό, θα καθίσει στο εδώλιο»

"Συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτά όλα καταγράφονται. Όταν θα βρεθεί στο δικαστήριο και ενώπιον του προέδρου ας τα πει αυτά που λέει" υπογράμμισε ο Βαλάντης.

Σε βραδινή έξοδο συνελήφθη από τους δημοσιογράφους ο Βαλάντης όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Λάγιο.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπε αυτά που είπε, μεγιά του με χαρά του! Ας κάνει ότι θέλει ο κύριος, λοιπόν. Αυτό που θα δείτε στη συνέχεια είναι το εδώλιο».

«Για το πρώτο εξώδικο που έλαβε, δεν φρόντισε καν να μιλήσει με κανέναν και πάλι βγήκε δημόσια. Μάλλον του αρέσει αυτό, το εκμεταλλεύεται αλλά θα του βγει σε κακό στο τέλος. Από τώρα του το λέω! Βγαίνει δημόσια και λέει να τον ενοχλήσουμε εμείς».

«Από τη στιγμή που δέχεσαι ένα εξώδικο, φίλε μου και έχεις κατηγορήσει έναν άνθρωπο είναι υποχρέωση σου εσύ να πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις με τον άνθρωπο» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Βαλάντης. «Μάλιστα, τελευταία, είπε να το λύσουμε και δημόσια Αυτά τα πράγματα είναι του κυρίου Λάγιου, δεν γίνονται… Δηλαδή να μιλήσουμε ιατρικώς και να βγάλουμε γνωματεύσεις δημόσια! Συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτά όλα καταγράφονται. Όταν θα βρεθεί στο δικαστήριο και ενώπιον του προέδρου ας τα πει αυτά που λέει».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου