Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ηλιάνα στη Χαβάη κι εμείς εδώ στην πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο»

«Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά. Όπως δήλωσε η ίδια, γίνονται συζητήσεις για την επόμενη σεζόν του ριάλιτι, ενώ σχολίασε και τις φωτογραφίες της Ηλιάνας από τη Χαβάη.

«Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ότι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες.

Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δειτε το βιντεο εδω 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε στη συνέχεια: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου