Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν κακός άνθρωπος»

Δείτε όλα όσα είπε η Βάσια Τριφύλλη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή».

Δειτε το βιντεο εδω 

«Το “Ραντεβού στα τυφλά” έγινε ριμέικ και δεν το είδα καθόλου γιατί με ενόχλησε. Το θεωρώ δικό μου. Έχω χάσει τρία αδέλφια, ήταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα», είπε κλείνοντας η Βάσια Τριφύλλη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου