Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Χαμός στη δίκη Λιγνάδη με Κούγια και Βλάχο: «Πηδά τη μάντρα και εσύ»

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται και σήμερα (18.03.2022) η δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις βιασμούς.

Το δικαστήριο μάλιστα διέκοψε για λίγο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη και ο Γιάννης Βλάχος, από την πολιτική αγωγή να ανταλάσσουν λόγια και τον πρόεδρο να παρεμβαίνει!

Στη δικαστική αίθουσα υπήρξαν συνεχείς αντεγκλήσεις ανάμεσα στους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, ωστόσο η ένταση χτύπησε «κόκκινο» όταν ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι γνώριζε την διεύθυνση κατοικίας του πρώτου μάρτυρα στην Ελλάδα, με τον Γιάννη Βλάχο να αντιδρά άμεσα.

Βλάχος: Έχετε βάλει μπράβους και ρουφιάνους να παρακολουθείτε τους μάρτυρες;
Κούγιας: Καταγράψτε το στα πρακτικά αυτό!
Πρόεδρος: Παρακαλώ σταματήστε!
Βλάχος: Μην παραποιείτε την πραγματικότητα, δεν είναι τηλεόραση εδώ!
Κούγιας: Κάτσε με τον Τριανταφυλλόπουλο εσύ…
Βλάχος: Πηδά τη μάντρα και εσύ!

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στο σχολιασμό της κατάθεσης του πρώτου μάρτυρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για «διεθνή απατεώνα». Έκανε λόγια για κενά και αντιφάσεις του μάρτυρα καταλήγοντας ότι «ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει μηνύσει τον μάρτυρα για ψευδή κατάθεση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και έχει ζητήσει να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία της Αθήνας για να λογοδοτήσει ο επικίνδυνος αυτός μάρτυρας για τη ψευδή κατασκευή του, που όπως θα αποδειχθεί αποτελεί μέρος μιας σκευωρίας όπου συνεργάστηκαν δικηγόροι, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αδίστακτοι μάρτυρες».

Για ακόμη μία φορά επανέλαβε ότι η εικόνα που επιχειρούσε να αποδώσει για τον εαυτό του ο μάρτυρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο βιογραφικό του σημείωμα, είναι αναληθής. «Ο μάρτυρας διάγει πολυτελή βίο ενώ είναι ανεπάγγελτος και αυτό προκαλεί ερωτηματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγω για «δικτατορία της ιδιαιτερότητας».

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου