Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Χάρης Ρώμας: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν ξέφυγε σε μένα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα»

"Είναι πολλοί που τον έχουν καταγγείλει δεν είναι ένας. Δυο, τρεις, τέσσερις. Δεν θέλω να τον καταδικάσω εγώ εκ των προτέρων αλλά είναι πολλοί και διαφορετικοί" διευκρίνισε ο Χάρης Ρώμας.

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας για να συναντήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για τον συνάδελφο του, Γιώργο Κιμούλη αναφερόμενος στη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν οι δυο τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Κιμούλη, είχαμε μια επαφή παλιότερα. Είμαι μάρτυρας για κάποια συμβάντα τα οποία ήταν ακραία και αυτό μένει να αποδειχθεί, εφόσον και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει με την δικαστική οδό, αν οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Είναι όμως πολλοί, δεν είναι ένας. Δυο, τρεις, τέσσερις. Δεν θέλω να τον καταδικάσω εγώ εκ των προτέρων αλλά είναι πολλοί και διαφορετικοί».

«Δεν δέχομαι επ’ ουδενί λόγο την λογική του ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση, είναι θέμα μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής. Ειδικά όταν υπάρχει και η περίπτωση με μια κομματική σκιά να προσπαθεί να θολώσει την κατάσταση γιατί γιατί είσαι το δικό της το παιδί. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό».

 Δειτε το βιντεο εδω

«Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μου αρέσει και η συζήτηση αυτή. Από τη στιγμή που έχουν καταγγελθεί προβλήματα, ναι το είχα παρατηρήσει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει. Δεν ξέφυγε σε μένα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που καταγγέλλουν επώνυμα κακοποίηση και μάλιστα σωματική, πρέπει να διερευνηθεί μέχρι τέλους. Δεν λέω να καταδικαστεί a priori» συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας στον Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου