Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δέσποινα Μοίρου: «Στην Ελλάδα δεν έχει αναγνωριστεί το ταλέντο μου»

Δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων, αλλά μόνο του λιονταριού», λέει η Δέσποινα Μοίρου.

Η Δέσποινα Μοίρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

Για τον αρραβώνα της με τον Σκοτ Πέιζ αλλά και τους θρύλους της μουσικής που έχει γνωρίσει μαζί του η Δέσποινα Μοίρου είπε: «Αυτοί όλοι είναι φίλοι, βγαίνουν μαζί για φαγητό, κάνουν παρέα.

Με τους Doors είχα κόλλημα από παιδί. Ο τοίχος του δωματίου μου έφηβη ήταν ζωγραφισμένος με τον Jim Morrison. Όταν έπρεπε να παρουσιάσω τον Ρόμπι Κρίγκερ στη σκηνή δεν  μπορούσα από το κλάμα».

Η Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε ότι έχει πολύ στενή σχέση με το Θεό: «Είμαι λίγο σαν αρσενικό Άρης Σερβετάλης. Έχω δικό μου κελί στο Μοναστήρι που πηγαίνω», ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω σπουδάσει γαλαξιακή αστρονομία. Αλλά αρνήθηκα να συμμετάσχω στην αποστολή του Μασκ με τους 100 ανθρώπους στον Άρη. Είναι ακόμα πειραματικό».

«Το ταλέντο μου δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων, μόνο του λιονταριού. Αν είχα μείνει στην Ελλάδα δεν θα είχα κάνει αυτή την καριέρα», τόνισε επίσης η Δέσποινα Μοίρου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου